Retur

Ca sa returnezi produsele pe care le-ai cumparat, te rugam sa urmezi pasii de mai jos, in care sa ne zici ce doresti sa facem cu comanda, adica: 

A) Schimb* masura sau alt model** - Gratuit, pentru comenzi de peste 199 lei 

Cum procedezi:
1. Plaseaza o noua comanda pe site, cu noua masura pe care o doresti. In cazul in care nu mai este pe stoc, iti poti alege alt model. 
2. Completeaza formularul de retur din dreapta - vei primi automat pe mail o copie cu raspunsurile tale. In cazul in care nu ai primit-o, verifica folder-ul spamCand curierul va ajunge cu noua comanda de schimb, o va prelua pe cea veche, iar noi ne vom asigura ca transportul este gratuit. 

B) Returnare contravaloare

Cum procedezi:
1. Trimite coletul bine ambalat, la: MELODIA SHOES, Splaiul Unirii nr. 160C, Bucuresti, Cod Postal 40041, tel: 0771341830. 
Completeaza formularul de retur din dreapta - vei primi automat pe mail o copie cu raspunsurile tale. In cazul in care nu ai primit-o, verifica folder-ul spam. 

Te rugam sa NU trimiti colete prin Posta Romana, Prioripost sau orice alt serviciu de ridicare din alte puncte decat adresa de mai sus. 
NU le preluam si nu ne asumam responsabilitatea pentru ele. Daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost cumparate (nu sunt purtate/murdare etc.) atunci iti vom returna contravaloarea in cel mult 14 zile calendaristice, in contul IBAN pe care l-ai completat in formularul de mai jos. 
Termenul in care poti face returul este de 14 zile calendaristice de la achizitie. 

 *Schimbul de masura sau model este gratuit o singura data 
 **In limita stocului disponibil pe site
Powered by AZEXO Shopify page builder
Promo box

Cineva a cumparat

Product name

info info